0723 503 218

0727 854 851

Luni-Vineri: 9-18

Sâmbătă: 9-13

Bld. Camil Ressu nr. 4, Bl. 5, Sc. A,

Et. 1, Ap. 3, Sector 3, București
(intersecție metrou Dristor)

Termeni și condiții

Termeni generali

Prezentul document, prin continutul sau, pune la dispozitia tertilor utilizatori regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului Broker-Credit.ro. Site-ul Broker-Credit.ro este administrat de societatea SC GABTEO CONSULT SRL, cu sediul in Bucuresti, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J40/12038/2016. Utilizarea site-ului constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document, cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta.

Broker-Credit.ro depune constant eforturi pentru a se asigura ca informatiile publicate pe acest site sunt corecte si la zi. Continutul acestui site este pur informativ. Utilizatorii acestui site nu ar trebui si nu sunt autorizati sa intreprinda sau sa nu intreprinda actiuni in baza materialelor disponibile pe site. Prin accesarea si utilizarea site-ului, utilizatorii accepta acesti termeni de utilizare.

Broker-Credit.ro poate schimba continutul site-ului in orice moment, poate aduce modificari de structura, continut si accesibilitate, poate sista furnizarea informatiilor pe site, fara un acord prealabil si fara vreo notificare catre dumneavoastra, ori catre terte persoane.

Broker-Credit.ro poate schimba, suspenda sau intrerupe site-ul, in orice moment, fara o notificare prealabila. Broker-Credit.ro poate limita accesul pe site ori la anumite parti din site. Totodata, poate limita accesul la anumite facilitati/frame-uri din site, poate aduce limitari de acces anumitor IP-uri fara notificari si fara vreo raspundere.

Continut / drepturi de autor

Toate materialele prezente pe site (incluzand, dar fara a se limita la: texte, slogane, informatii, fotografii, date s.a. – generic numite continut) sunt protejate de catre dispozitiile legale incidente: Legea nr. 8/1996, cu modificarile si completarile ulterioare – privind dreptul de autor si drepturile conexe, Legea nr. 84/1998 – privind marcile si indicatiile geografice si Legea nr. 129/1992, republicata – privind desenele si modelele industriale. Lipsa mentiunii privind unele texte legale ori dispozitii incidente nu duc la inaplicabilitatea acestora.

Site-ul si continutul sunt protejate de catre Legea drepturilor de autor din Romania, precum si de dispozitiile privitoare la copyright, aplicabile in alte teritorii decat Romania. Dumneavoastra nu puteti copia, stoca, modifica ori transfera cu orice titlu, in parte ori intreg site-ul si/sau continutul. Exploatarea este libera, sub conditia non-comercialitatii si respectarii termenilor impusi de catre Broker-Credit.ro.

Orice forma de copiere, stocare, modificare si/sau transmitere a continutului este expres interzisa, fara acordul prealabil si scris al Broker-Credit.ro.

Broker-Credit.ro nu raspunde de eventualele prejudicii (directe sau indirecte), litigii existente sau viitoare, nascute ori izvorate in legatura cu/din copierea, stocarea, modificare ori transferarea intregului ori a unei parti din continut, in orice mediu.

Toate drepturile sunt rezervate Broker-Credit.ro. Continutul acestui site nu poate fi reprodus, descarcat, publicat sau transferat in niciun fel, fara acordul explicit al Broker-Credit.ro cu exceptia descarcarii pentru uzul personal a informatiilor publicate pe site. Site-ul Broker-Credit.ro contine imagini protejate de drept de autor.

Date cu caracter personal

Orice date obtinute prin intermediul acestui site de Broker-Credit.ro de la utilizatori, vor fi folosite numai in scopul specific pentru care au fost colectate, in scopuri statistice sau de marketing. In cazul in care ne trimiteti intrebari sau sugestii, datele astfel comunicate vor fi utilizate de Broker-Credit.ro numai cu scopul de a raspunde la aceste intrebari sau sugestii. Utilizatorii trebuie sa aiba in vedere ca transmiterea de informatii sau date cu caracter personal prin intermediul acestui site ar putea sa nu fie sigura, din cauza potentialelor atacuri cibernetice sau disfunctionalitati tehnice. Broker-Credit.ro va depune toate eforturile rezonabile pentru a asigura protectia informatiilor si datelor cu caracter personal transmise prin intermediul acestui site, insa, utilizatorii isi asuma riscul de a comunica astfel de informatii sau date prin intermediul site-ului.

Disclaimer

Informatiile prezentate pe acest site sunt furnizate de Broker-Credit.ro  asa cum sunt ele si sunt furnizate fara nicio garantie explicita sau implicita. Desi informatiile furnizate sunt considerate a fi corecte, exista posibilitatea ca uneori acestea sa contina erori sau discrepante neintentionate. Broker-Credit.ro va depune toate eforturile pentru a asigura corectitudinea informatiilor prezentate prin intermediul acestui site, dar, utilizatorii nu ar trebui sa se bazeze pe continutul acestui site pentru a intreprinde actiuni. Broker-Credit.ro nu isi poate asuma nicio raspundere legata de utilizarea acestui site sau de intarzierea sau inabilitatea de a utiliza acest site sau de utilizarea oricaror informatii sau materiale disponibile pe acest site, precum nici pentru continutul site-urilor externe la care acest site face trimitere sau cu care are legatura.

Malware

Broker-Credit.ro depune toate eforturile pentru a se asigura ca materialele disponibile pe acest site nu au potential de a genera pericole informatice, prin utilizarea de tehnologii antivirus avansate. Este indicat intotdeauna pentru utilizatori sa foloseasca un soft antivirus la descarcarea materialelor de pe internet. Broker-Credit.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderi, daune sau stricaciuni cauzate datelor sau calculatoarelor utilizatorilor acestui site survenite in urma descarcarii sau utilizarii materialelor disponibile pe acest site.

Modificarea Termenilor si Conditiilor

Termenii si conditiile pot fi in mod regulat modificati sau actualizati, iar oricare astfel de modificare sau actualizare va fi publicata pe acest site. Ultima actualizare a informatiilor de pe website a avut loc la data 10.10.2022.